Please enable JS

Новини

Конференція «Судовий контроль. Процесуальна взаємодія суддів та приватних виконавців при примусовому виконанні рішень»

У Києві була проведена конференція «Судовий контроль. Процесуальна взаємодія суддів та приватних виконавців при примусовому виконанні рішень», що відбулася 21 травня 2024 року в м. Києві у приміщенні UNIT.City.

З новин Асоціації приватних виконавців України (надалі-АПВУ) випливає, що участь в конференції взяли судді і приватні виконавці. Однак, варто звернути увагу на умовний характер вислову «взаємодія суддів та приватних виконавців», оскільки кожен суб’єкт цих відносин виконує свою роль, а не вони діють спільно і взаємодіють. Більше того, словосполучення «судовий контроль» доводить, що суди мають контролювати дії та/або бездіяльність приватних виконавців, отже кожен із суб’єктів має виконувати властиві йому процесуальні повноваження.

Але вважаємо доцільним подискутувати щодо такого правового явища як «судовий контроль за примусовим виконання рішень судів».

Ми готові висловити власні тези з цього приводу не як аксіому, а як гіпотези, які можна перевірити і конструктивно-критично проаналізувати. (матеріал знаходиться в розділі Дискусії).

error: Content is protected !!